Personal coaching for men and women in mission

Access more of your Life force!

Where are you in your life and your enterprise?

  • Is it time to wake up your creativity and inspiration?
  • Do you want to come in contact with the passion, the dream, the Visionary in you?
  • Formulate your ideas for your business development, that you want to give the world?
  • Create time and strategies to concretise your ideas?
  • Work from desire, joy, passion, your heart?

Get fuel for your mission 

In a safe environment, you’ll get support to take your next steps wherever you are, as well in the premise of your activity likewise about to leap into a new chapter for your enterprise. Maybe you’re not entrepreneur but seek to fully express your creativity professionally or in your Life.

By sharing your passion, know yourself better and aligning your actions with your core values, you’ll liberate your Life Force to deal with what you need to a more purposeful active life in harmony with who you really are.

Feeling a tingling, a growing curiosity ?

Give it a try!

My lifecoaching offer

Or contact me directly with your questions, so we can find the best fit for you:

Feel free to write in english, swedish or french!

Vad andra säger om min coaching:

Olivia har hjälpt mig att komma vidare i livet och låst upp det som hindrar mig från att utvecklas. Efter bara ett par cochingtillfällen lärde jag mig mer om mig själv och tog fler steg framåt mot mina mål än vad jag gjort under de senaste 15 åren. 

Olivia har ett fantastiskt bemötande och det var väldigt lätt att få tillit till henne.

Tillsammans hjälpte hon mig att gå utanför min komfortzon och jag vågade ta de första stegen mot det liv jag alltid velat ha men aldrig trott var möjligt. Genom uppmuntran, olika frågeställningar som utmanade mina gamla tankemönster kom jag till insikt och kunde äntligen lämna min gamla ryggsäck och gå vidare. Jag har fått med mig verktyg som hjälper mig att hålla fokus på mina mål. Jag kan starkt rekommendera Olivia som coach och jag lovar att det är värt varenda sekund.💕
Varmaste tack
Linda Edgren